Een complete voetverzorging!
 

  • Desinfecteren van de huid

  • Knippen van de nagels en verzorgen van de nagelomgeving

  • Verwijderen van overtollig eelt

  • Verwijderen van eventuele likdoorn

  • Behandelen van een ingegroeide nagel

  • Behandelen van kloven

  • Behandelen van eventuele schimmelnagels en/of verdikte nagels

  • Inmasseren van de voeten met een verzorgende crème

De Podofix nagelbeugel

Teennagel correctie

De Podofix nagelbeugel is een elastische kunststof beugel met een geïntrigeerd metalen veertje welke op de ingroeiende nagel wordt geplakt. Door aan de bovenkant het lusje op het metalen veertje aan te draaien, komt er spanning op de uiteinden te staan. Deze spanning zorgt ervoor dat tijdens het groeien van de nagel de zijkanten omhoog worden getrokken. Hierdoor wordt de nagel als het ware uit de zijkant van de huid getild. Deze methode is geschikt voor alle vormen van ingroeiende nagels. Deze nagelbeugel is uitermate geschikt voor risicovolle behandelingen als o.a. diabetici, reuma e.d. Daarom is deze beugel zeer veilig en comfortabel te dragen!

 

Een nagelbeugel wordt op maat gemaakt en het plaatsen ervan is pijnloos!

LCN - Wilde Pedique -Silver plus

 

De nieuwe standaard in teennagelcorrecties……..

Moderne, cosmetische teennagelcorrectie
 

Heeft u er wel eens bij stilgestaan dat onze voeten dag in dag uit ons volledig lichaamsgewicht moeten dragen? U zult begrijpen dat uw voeten letterlijk en figuurlijk constant onder druk staan.

We verlangen allemaal naar mooie en verzorgde voeten waarmee we, als het klimaat het toelaat, kunnen uitpakken. Nieuwste ontwikkelingen en moderne technieken laten ons toe om naar blijvende, individuele oplossingen te zoeken binnen het kader van cosmetische voetverzorging.
 

LCN WILDE PEDIQUE silver plus is een professioneel concept waarmee beschadigde teennagels gecorrigeerd kunnen worden en waarmee een blijvend en perfect resultaat nagestreefd wordt.
 

Wat verstaan we onder “moderne teennagelcorrectie”?

Met LCN Wilde Pedique silver plus kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden op verantwoorde wijze. LCN Wilde Pedique silver plus is een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet of de teennagel. Dit betekent dat een teennagelcorrectie met LCN Wilde Pedique silver plus op geen enkele wijze als storend wordt ervaren.

 

In overleg met u, en na de beoordeling van het bestaande probleem en de gekozen oplossing, zal er een zo natuurlijk mogelijke teint uitgezocht worden om de teennagelcorrectie te realiseren. Het spreekt bovendien voor zich dat er bij verkleurde teennagels een kleurcorrectie aangewend kan worden.

 

 

LCN Wilde Pedique silver plus & Mycose nagels

 

LCN Wilde Pedique silver plus – een plus voor wetenschap, onderzoek en ontwikkeling. Deze LCN Wilde Pedique silver plus bevat het wetenschappelijk getest kiemdodend component Piroctone Olamine. Testen met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft.

Bovendien wordt aan het toegevoegde zilver een antibacteriële werking toegeschreven, welke de reeds toegevoegde anti-mycostische componenten nog beter ondersteunt.

Te gebruiken met het speciaal ontwikkelde Mykosept tinctuur of spray. De mykosept tinctuur en spray zijn verkrijgbaar in de praktijk.  

 

LCN Wilde Pedique silver plus & - Nabehandeling

 

Het spreekt voor zich dat de LCN Wilde Pedique silver plus samen met de natuurlijke nagel zal uitgroeien. Daarom dient deze regelmatig te worden bijgewerkt. Maak hiervoor tijdig een nieuwe afspraak!

 

 

Basis Pedicure Behandeling